петък, 11 март 2011 г.

Най-доброто от модната седмица в Милано

Типично в мой стил правя обзор на седмицата на модата с известно закъснение. Преди няколко дни завърши и модната седмица в Париж, така че вече може да си отдъхнем. Като цяло не съм много впечатлена от този сезон, почти нищо не ме грабна, за съжаление. Моите фаворити от Милано са D&G, Fendi, Alberta Ferretti, Moschino и Versace. С други думи – няма никакви изненади.

Разглеждайки тази колекция на D&G, си мисля, че един ден Доменико и Стефано са се събудили и просто са решили, че типографията е нещо суперготино, затова нека я облечем в цветове, да й придадем спортен нюх и воаля! Някак си имаш чувството, че двамцата много са се забавлявали, докато творят. Колекцията безспорно е свежа и младежка. Друго си е да видиш кецове на подиума в Милано!

Разгледай цялата колекция тук!

Обичам Fendi, заради страхотната игра с цветовете. Този сезон не прави изключения. Нюансите са дълбоки, напълно в унисон със сезона, за който са предназначени. Облеклата изглеждат топли, удобни и в същото време елегантни, без да им липсва щипка оригиналност.

Разгледай цялата колекция тук!

Тази колекция е посветена на динамичната жена. Алберта бяга леко от обичайните си шифонови рокли и ги замества с по-къси и обрани тоалети. Ботушите от кадифе не са ми много по сърце, но двуцветните рокли в синьо и лилаво с вертикална кривообразна линия са wow!

Разгледай цялата колекция тук!

Секи милитъри – това е основната мисъл на есенно-зимната колекция на Moschino. Костюмите са повече от страхотни – без съмнение носят строгост, но са разчупени с цветови решения и кройки. Костюмът от ламе (на картинката в средата) ми харесва ужасно много, макар че по принцип не съм почитател на тази материя. Жената Moschino е както винаги preppy.

Разгледай цялата колекция тук!


Колекцията на Versace е издържана в един основен мотив. Това кривите, напомнящи декорациите на красивите пейки по парковете. Зеленото и лилавото явно са култ този сезон и Versace не прави изключение.

Разгледай цялата колекция тук!

Няма коментари :

Публикуване на коментар