петък, 22 март 2013 г.

Нежна като снежанка! Новата реклама на Diorsnow

Спомняте си приказката за Снежанка? Коси черни като абанос, устни червени като кръв и кожа бяла като сняг. Е, този път ще вземем само кожата бяла като сняг. Dior пуснаха реклама на козметичната си линия Diorsnow. Става дума за избелваща линия Diorsnow, предназначена най-вече за азиатския пазар.

Линията се свързва с иновация в козметиката, свързана с протеина Филагрин. Той се съдържа в епидермиса, свързва се с кератиновите влакна и има важна роля в защитната функция на кожата. Екипът на Диор открива, че той се съдържа много малко в пигментираните зони, но за сметка на това е наличен в останалата част от кожата. Откритието показва, че когато няма Филагрин, клетките стават по-уязвими на влияния от околната среда и реагират като произвеждат меланин. И така се оказваме с пигментация!

Ето видео обяснение:

Използвани са високотехнологични продукти като T.E.C.TM (Transparency Enhancing Complex) (каквото и да е това), исландска вода от ледник (на която също не е ясно какво й е особеното) с чист екстракт от слез.

20090522-dior-diorsnow-skincare-collection-590x449

Линията включва множество продукти, които няма да разглеждам подробно. Конкретната реклама се отнася за техния Anti-spot serum.

dior-spot-serum

Между другото моделът е Еmma Landen и е едва на 15!

Dior_2013_SS_Dior_Snow_1_Emma_Landen

Няма коментари :

Публикуване на коментар