петък, 18 февруари 2011 г.

Най-доброто от модната седмица в Ню Йорк – първа част

Вчера приключи седмицата на модата в Ню Йорк, на която десетки дизайнери представиха прет-а-порте колекциите си за сезон есен-зима 2011/2012. От днес ще трябва да се пренесем в Лондон. Междувременно обаче мисля да се изкажа по адрес на вече изминалата модна фиеста. В два поста подред ще представя моите фаворити. В този пост това са Alexander Wang, Daryl K, Prabal Gurung, Lela Rose, Preen и Diane von Furstenberg.

С тази си колекция Александър Уанг се връща към собствения си стил, който беше поизоставен в последните колекции. Момичето на Александър Уанг е секси мацка с възможности и вкус. Това, което най-обичам в ревю, са якетата. Те са къси отпред и дълги в задната си част. И голееми! Мисля, че ще се съчетаят страхотно с високи ботуши или боти. Дизайнерът не е подминат и от основната тенденция – кожа с косъм. Виж само рамките на очилата! Ботушо-сандалите също са доста интересни.

Разгледай цялата колекция тук!

Колекцията на Daryl K е издържана в земни цветове. Флоралните мотиви са налице, но не говорим за красиви и пъстри цветя, а за малко по-мрачни и носталгични, но красиви картини. Сякаш се намираш в Тайната градина.

Разгледай цялата колекция тук!

Обожавам тази колекция! Най-много ми харесват произведенията от dégradé кожа с косъм. А Карли Клос е повече от страхотна в червената рокля. Кървавочервена. С прекрасно паднало рамо и висока талия. Красота!

Разгледай цялата колекция тук!

Ето това се вика наистина ready-to-wear колекция! Lela Rose създава линия от дрехи, които можеш веднага да включиш в гардероба си. Цветовете са в гамата на охра и синьо, а любимите й десени са точки и .. петна?

Разгледай цялата колекция тук!

Must-have есен 2011 – кубичен принт. Да, точно това харесвам най-много е колекцията на Preen. Тези многоцветни кубчета са страхотни. Може би малко бабешки, но все пак страхотни! Любимият ми модел е синята риза с лилаво-синя пола с висока талия. Също така да не пропусна и роклята с дълги ръкави и голяяяма цепка.

Разгледай цялата колекция тук!

Именно от ревюто на Diane von Furstenberg е първата картинка в този пост. Типично за Даян е създаването на тоалети в ярки, монохромни цветове, съчетавайки различни нюанси на един цвят. Колекцията е подходяща за ексцентрички, които нямат проблем с ярките цветове, правещите впачатление принтове и блестящи рокли.

Разгледай цялата колекция тук!

Надявам се утре да успея да пусна и втората част.

Няма коментари :

Публикуване на коментар