събота, 12 март 2011 г.

Рокля на D&G едновременно на три корици на Vogue

В предния пост се възхвалявах по дебютната корица на Еманюел Алт. Оказва се обаче, че тази бяла рокля на D&G, която по мое мнение много прилича на заимствана от зестрата на прабаба ми, е изключително популярна сред редакторите на модната библия. Освен на корицата на априлския Vogue Paris, същата рокля е и на кориците на февруарски Vogue Spain и априлския Vogue Germany.

Само да се надяваме да не се повтори позорната ситуация от миналата година с роклята на Miu Miu, която на колкото корици се появи – в двойно повече фотосесии присъстваше!

петък, 11 март 2011 г.

Първата корица на Еманюел Алт за Vogue Paris е вече тук

Ето че вече можем да видим първите плодове на труда на Еманюел Алт в качеството й на главен редактор на Vogue Paris. Априлският брой ще е първият под нейно ръководство. На неговата корица е прекрасната Жизел Бюндхен, облечена в неглиже рокля на Долче и Габана.

Аз лично много харесвам тази корица. Красота в чист вид и нищо повече! Честно казано Алт е толкова еднообразна в стила си, че едва ли не очаквах на корицата панталони на Изабел Марант и блейзър на Балмейн, но съм приятно изненадана от решението. Естествено аксесоари и грим няма (т.е. в минимално количество, хах) – типично в стил Алт. Пожелавам много успехи на Еманюел, началото е обещаващо!

Най-доброто от модната седмица в Париж

Париж, Париж… Ах, колко обичам Париж! Може би се дължи на факта, че именно тук дизайнерите представят оново, което ми е най на сърце – красиви рокли, триумф на женствеността, Dior, Chanel… Този сезон беше малко помрачен от целия случай с Галиано, както и клюките за YSL. Сякаш в Париж ври и кипи и предстоят куп рокади по главните постове на най-важните модни къщи. Честно казано е малко тъжно как разни клюки насам и натам могат да имат такова влияние, ама… Иначе моите фаворити са Alexander McQueen, Elie Saab, Giambattista Valli, Valentino, Martin Grant и задължителното представяне на Chanel и Dior.

Най-доброто от модната седмица в Милано

Типично в мой стил правя обзор на седмицата на модата с известно закъснение. Преди няколко дни завърши и модната седмица в Париж, така че вече може да си отдъхнем. Като цяло не съм много впечатлена от този сезон, почти нищо не ме грабна, за съжаление. Моите фаворити от Милано са D&G, Fendi, Alberta Ferretti, Moschino и Versace. С други думи – няма никакви изненади.

четвъртък, 3 март 2011 г.

Ана Дело Русо в крачка

BryanBoy публикува едно забавно клипче на Ана Дело Русо, на която се вижда как тя позира на стрийтстайл фотографа Томи Тон след шоуто на Dries van Noten. На видео изглежда доста нелепо и забавно. =] Ана изглежда доста се забавлява. Вижте и вие клипчето: