неделя, 1 май 2011 г.

Семейство Бекъм–отличници по стил на сватбата

Любимите ми гости на кралската сватба – Дейвид и Виктория Бекъм! Зашеметиха ме колко стилни бяха. Виктория носи свободна черна рокля (класика! LBD!), чаровна шапчица на Филип Трейси и убийствени токчета. А дългото сако (?) на Дейвид му отива тоолкова много. Да, вярно е – черното беше малко в повече, но – мамка му – страхотни са! Госпожа Бекъм отнесе много критика за това си облекло. Аз съм влюбена в него!

Трите ми други любими дами – Карол Мидълтън (носи рокля и сако в съответстващи цветове на Карън Уолкър, шапка – Jane Corbett), кралица Елизабет (рокля и сако в съответстващи цветове на Анджела Кели; Кралицата от години е в тренда colorblock) и Камила Паркър (в тоалет на Ана Валентин, а преливката на сакото е много красива, обувки Джими Чу и шапка Филип Трейси). Не обръщайте внимание на физиономията на Камила – тя винаги е гадна, дори да се усмихва!

Харесах още Пипа Мидълтън, сестрата на Кейт, облечена в рокля на Alexander McQueen.

Коронованата принцеса Виктория на Швеция и годеницата на принца на Монако Албер II – Шарлот Уитсток

 

Ето ги и провалите:

1 коментар :

  1. Кралицата от години е в тренда colorblock!
    Не обръщайте внимание на физиономията на Камила – тя винаги е гадна, дори да се усмихва!

    Насмя ме от сърце, имаш страхотен стил на писане, който ще се радвам да чета по-често, ако имаш времева възможност. Отдава ти се дар слово за разлика от мен. :D

    ОтговорИзтриване